Werkwijze consult aan huis

Via het contactformulier kunt u een bericht achterlaten waarna ik u zal bellen. Telefonisch zal worden beoordeeld of een huisbezoek nodig is. Indien een consult aan huis gewenst/nodig is, vraag ik u vooraf een vrij uitgebreide vragenlijst in te vullen. Eventueel maakt u beeldmateriaal van het gedrag van de kat.  Aan de hand van deze vragenlijst en beeldmateriaal kan ik gericht te werk gaan tijdens een bezoek en het uitwerken van mijn analyse. Een bezoek duurt 1,5 - 2 uur en vindt in de regel plaats op zondag.

Na het bezoek ontvangt u van mij een therapieplan, waarmee u zelfstandig aan de slag kunt om het probleem gevende gedrag aan te pakken. Gedurende 3 maanden krijg u na begeleiding van mij.

 

Samenvattend, een consult aan huis:

  • Kost €150,- excl. reiskosten (gratis in Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk en Krimpen aan den IJssel)
  • Vergt vooraf c.a. 1 uur van  uw tijd voor het invullen van de vragenlijst
  • Duurt c.a. 2 uur
  • Is inclusief: therapieplan en 3 maanden na begeleiding

 

Aanvullend, ik kan van u vragen om met uw kat(ten) een bezoek aan uw dierenarts te brengen. Er zijn voorbeelden van probleem gevende gedragingen die een medische oorzaak hebben, deze moeten voorafgaand aan het consult uitgesloten worden.

 

Telefonisch consult / beoordelen beeldmateriaal

Mocht tijdens ons contact het probleem gevende gedrag van dien aard zijn, dat het telefonisch besproken kan worden dan wordt enkel de tijd gerekend voor het gesprek en eventueel beoordelen van toegezonden beeldmateriaal. Het tarief leest u hier.

 

Of het probleem 100% kan worden opgelost hangt af van de ernst, duur van het probleem en inzet van u als eigenaar.